DİYARBAKIR / ÇERMİK - Çermik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Ülkemizin 81 ilini eğlendirerek öğretmeyi amaçlayan "TÜRKİYE'Yİ EN İYİ BEN BİLİRİM" yarışması düzenliyoruz.

Oku-yorum

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Nisan ayı etkinliklerinden "Beyitler panosu" hazırlandı.

Nis

Kadir Gecesinin anlam ve önemini vurgulamak için İHL Meslek Dersi Öğretmenimiz Süleyman Alparslan ve öğrencileri pano çalışması hazırladı.

Nis

"Kütüphaneler zamana açılan bir kapıdır."

Mrt

Ramazan ayı vesilesiyle okulumuz tarafından 12.sınıf öğrencilerine ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

TDE öğretmenimiz Zülfiye Aydın öncülüğünde Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mart ayında çeşitli bilgilendirici etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okulumuzda "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" programı düzenlendi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mart ayı etkinliklerinden "Kutadgu Bilig Okumaları" Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Zülfiye Aydın öncülüğünde yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayı'nın gelişini kutlamak için İ.H.L Meslek Dersleri öğretmeni Kübra Nur ATLI'nın koordinatörlük ettiği çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı etkinliklerinden"Atasözleri ve Deyimleri Resimleme Sergisi" yapıldı.

Şbt

"Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimleri" kapsamında 9, 10 ve 11.sınıflarımızda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik eğitim verildi. Gençlerimiz bu konuda bilgilendirilerek farkındalıklarının artırılması sağlandı.